Loader

Schoorsteenveger Almelo

Schoorsteenveger Almelo

 

Ben je op zoek naar een goede schoorsteenvegers in Almelo? Wilmink schoorsteenveger Almelo heeft ruim 10 jaar ervaring in schoorsteenvegen en dak reparatie in Almelo en omgeving. Bij ons bent u verzekerd van een professionele en efficiënte aanpak.

Wilmink schoorsteenvegers is een erkende en gediplomeerde schoorsteenveger. Wij zijn aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond, de ASPB. Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de veegwerkzaamheden een veeg certificaat voor de verzekering verstrekken. De geldigheidsduur van dit veeg certificaat is 1 jaar na datum uitvoering veegwerk. Tevens houden wij in onze administratie een kopie van dit veeg certificaat. Zodra wij u in ons bestand hebben opgenomen, attenderen wij u automatisch wanneer uw schoorsteen aan een veeg beurt toe is.

Wilmink Schoorsteenvegers kan tevens een koolmonoxide meting uitvoeren bij in bedrijf zijnde gaskachels en gashaarden. Deze meting geeft de extra zekerheid dat op een veilige en verantwoorde wijze gestookt wordt. Daarnaast leveren en monteren wij een uitgebreid assortiment schoorsteenkappen, waaronder:

  •       Handgesmede sierkappen op maat;
  •       Trekverhogende kappen;
  •       Kraaienkappen;

Laat u door ons voorliggen wat betreft de mogelijkheden. Wilmink Schoorsteenvegers zorgt ervoor dat u veilig uw kachel kan laten branden door ons erkend schoorsteenvegers bedrijf. Heeft u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op,via Whatsapp, telefonisch of de email. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

schoorsteen laten vegen

Wat onze klanten zeggen